Joulupukin some-show | Digimarkkinointi Kielo

Joulupukin some-show: kun tonttuturva pettää

Kerran kaukaisessa digimaailmassa, joulupukki päätti hypätä nykyaikaan. Hän halusi mukaan some-hypeen ja perusti hetken mielijohteesta oman Instagram-tilin.

Pukki alkoi jakaa kuvia poroistaan, tontuistaan ja tietysti lahjoistaan. Innostuneena tykkäysten määrästä pukki hullaantui ja lisäsi julkaisujaan minkä ehti. Pian kuitenkin pukille selvisi kantapään kautta, että hänen somestrategiansa oli mennyt pipariksi.

Eräänä päivänä pukki oli innostuksissaan painanut "Jaa" -nappia hieman liian hätäisesti. Joulumuorista otetun kuvan sijaan pukki jakoikin vahingossa listan kaikista maailman kilteistä ja tuhmista lapsista.

Pukki yritti nopeasti korjata tilannetta, mutta jättäessään väliin tonttujen somekurssin (olihan se ollut aivan tarpeeton) pukki ei osannut poistaa julkaisuaan. Nyt oli osunut "kakkamyrsky" tuulettimeen pahemman kerran.

Pukki päätti kutsua avukseen tonttumestari Digitempun, joka keksi pukille aivan uuden somekampanjan. Tonttumestari loi hulvattoman animaation pukin seikkailuista joulun sähellyksen keskellä. Pukin toilailu-videosta tuli viraali ja pian  kaikki halusivat jakaa sitä eteenpäin. 

Ihmiset olivat hetkessä unohtaneet pukin somekömmähdyksen, sillä olivat saaneet tilalle jotain vielä mielenkiintoisempaa.

Jouluaattoon mennessä pukki olikin yllättäen saanut enemmän lahjatoiveita kuin koskaan aikaisemmin. Ihmiset olivat ihastuneet pukin vilpittömyyteen ja huumoriin ja somekampanja oli muuttanut tilanteen voitoksi. 

Pukki kiitti tonttumestari Digitemppua joulun pelastamisesta, sillä olihan joulussa ennen kaikkea kysymys hyvän mielen jakamisesta!

Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta toivottaen tonttumestari Heidi :)

Ps. Jos sinulla on meneillään oma some-show saattaisit tarvita

Apua digimarkkinointiin

Takaisin blogiin